Замовити дзвінок

   Шановний абонент!
   Повідомляємо Вам, що з 1 травня 2023 року змінюється вартість послуги доступу до мережі Інтернет для діючих абонентів ТОВ «ФРІНЕТ», які мешкають у приватному секторі Києва та Київської області.
   Усвідомлюючи всю складність ситуації в Україні сьогодні, пов'язану з повномасштабним вторгненням росії на територію нашої суверенної держави, просимо Вас з розумінням поставитися до зміни вартості послуг. Протягом тривалого часу ми не змінювали вартість своїх тарифів бо розуміли наскільки важливим є зв’язок з рідними і близькими. Компанія докладала максимум зусиль для того щоб в найкоротші терміни відновлювати мережу пошкоджену у наслідок активних бойових дій, а також суттєво модернізувала та збільшила автономність роботи мережі.
   Зміна тарифних планів зумовлена суттєвою інфляцією, що призвела до збільшення логістичних витрат, зростання вартості обладнання та матеріалів.
   Це вимушений крок, без зміни цін надалі стає неможливою підтримка високої якості надання послуг та своєчасне проведення аварійно-відновлювальних робіт. Сподіваємося на Ваше розуміння.
   Ознайомитись з новим тарифним планом ви можете у Особистому кабінеті. У випадку необхідності Ви можете поновити пароль для доступу в Особистий кабінет за Вашим номером договору.
   За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном у контакт центр компанії (050) 538-12-38, (068) 538-12-38 або в чат бот: https://bot.o3.ua/