Замовити дзвінок
Повністю відновили мережу у Чернігівській області ФРІНЕТ

   Національний Інтернет-оператор ТОВ «ФРІНЕТ» повністю відновив мережу у Чернігівській області, що була пошкоджена внаслідок бойових дій.
   Інтернет-оператор ФРІНЕТ повністю відновив мережу на території Бобровицького центру обслуговування абонентів (ЦОА) Чернігівської області.    В наслідок бойових дій, мережа була майже зруйнована. Відновлення мережі на території покриття Бобровицького ЦОА тривало близько трьох тижнів.       
   Спеціалісти ФРІНЕТ намагалися у найкоротші терміни відновити постачання послуги Інтернет. І ось, ремонт магістральних ліній завершено. Загалом понад 4 тис. абонентів знову отримали доступ до мережі Інтернет у м. Бобровиця та 28 селах Бобровицького, Ніжинського, Прилуцького, Козелецького, Новгород-Сіверського районів.
    Після відновлення зруйнованих телекомунікаційних мереж Чернігівська область потроху повертається у звичайне життя. Мешканці сіл знову зможуть бути у інформаційному просторі, віддалено працювати, а діти навчатися онлайн.
    Наразі, всі роботи з відновлення мережі завершено, але якщо у вас не працює послуга Інтернет, просимо звертатися до контакт-центру ТОВ «ФРІНЕТ» за номерами (050)(068) 538 12 38